číslo | název výrobku | cena v Kč/kg bez DPH | Vepřové maso - chlazené | 1316 | V. koleno s k. přední /od plece/ | ,- | 1317 | V. koleno s k. zadní /od kýty/ | ,- | 1318 | V. koleno b. k. bez kůže | ,- | 1319 | V. koleno b. k. s kůží /masírované/ | ,- | 1325 | V. pečeně s k. | ,- | 1326a | V. pečeně b. k. | ,- | 1326 | V. pečeně b. k. k. ú. | ,- | 1323 | V. bok s kostí | ,- | 1324 | V. bok bez kosti | ,- | 1327 | V. krkovice s k. | ,- | 1328 | V. krkovice b. k. k.ú. | ,- | 1329 | V. kýta s k.,kolenem a kůží | ,- | 1330 | V. kýta bez kosti | ,- | 1331 | V. kýta b. k. k.ú. | ,- | 1332 | V. plec bez kosti | ,- | 1333 | V. plec b. k. k.ú. | ,- | 1334 | V. maso libové drobné | ,- | 1335 | V. palce | ,- | 1336 | V. svičková k. ú. | ,- | 1337 | V. krev k lidské výživě | ,- | 1338 | V. 1/2 bez hlavy | ,- | 1339 | VVBK | ,- | 1306 | V. žebírka z krkovic | ,- | 1312 | V. sádlo hřbetní bez kůže | ,- | | Hovězí maso - chlazené / Prodáváme maso pouze z mladých býků | 1101 | H. maso libové drobné | ,- | 1102 | H. ořez | ,- | 1103 | H. žebro s kostí | ,- | 1104 | H. hrudí s kostí | ,- | 1105 | H. slabina | ,- | 1107 | H. kližka | ,- | 1109 | H. plec | ,- | 1110 | H. krk bez kosti | ,- | 1111 | H. vysoký roštěnec | ,- | 1113 | H. zadní bez kosti | ,- | 1114 | H. roštěná | ,- | 1115 | H. falešná svíčková z plece | ,- | 1116 | H. falešná svíčková z kýty | ,- | 1117 | H. držťky ztužené | ,- | 1118 | H. zadní bez kosti k. ú. | ,- | 1120 | H. svíčková mr. | ,- | 1121 | H. kosti morkové | ,- | 1122 | Harfy | ,- | 1123 | H. kosti | ,- | 1125 | H. jazyk | ,- | 1119 | H. roštěná k. ú. | ,- | 1127 | H. svíčková k. ú. | ,- | | Drůbež - chlazená | 1213 | Kuře bez drobů 1,7kg+ | ,- | 1215 | Kuřecí stehna | ,- | 1217 | Kuřecí řízek prsní | ,- | | Drůbež - mražená | 1203 | Kuře bez drobů | ,- | 1205 | Kuřecí stehna | ,- | 1207 | Kuřecí řízek prsní | ,- | 1208 | Kuřecí křídla | ,- | 1209 | Kuřecí játra | ,- | 1210 | Kuřecí polévková směs á 1kg | ,0 | |
Doba použitelnosti a trvanlivosti jednotlivých výrobků | název | teplota | trvanlivost | Maso chlazené | do 7°C | 3 dny | Maso chlazené VAC | do 7°C | 12 dnů | Hovězí a vepřové droby | do 3°C | 3 dny | Maso mražené | - 18 °C | 12 měsíců | |
|